Meindert docent applicatie ontwikkelaar Frontend en backend ontwikkelaar met expertise op veel vakgebieden

Als docent Applicatie Ontwikkelaar, ingenieur Milieubeheer, eerstegraads docent Maatschappijleer, verpleegkundige niveau 5, jeugdwerker en eigenaar van IT- en Webbureau Samuel Services, is het mijn volgende uitdaging om deze vakgebieden te combineren.

Opleidingen 

WUR - Universiteit Wageningen

 • Master of Science - Milieubeheer
 • Afgestudeerd in Luchtkwaliteit en Onderwijskunde, 1996

IVLOS, Universiteit van Utrecht

 • Eerste graads docent Maatschappijleer
 • Afgestuurd in 1997

LOI

 • HBO Webdesign – Webdevelopment en Programmeren C#

 

Universiteit van Zagreb, Kroatie

 • Toelatingsvereiste voor inschrijving Kroatische Universiteit
 • Kroatische taal en cultuurstudies, 1998

CHE - Christelijke Hogeschool Ede

 • Bachelor Verpleegkunde
 • Afgestudeerd HBO verpleegkundige niveau 5, 2006

 

Werk- en project ervaring 

Docent Applicatie Ontwikkelaar

 • Aan ROCA12 – Astrumcollege Velp
 • Sinds september 2016 docent aan Regionaal Opleiding Centrum, MBO, niveau 4, Applicatie Ontwikkelaar waarbij Meindert onderwijs ontwikkelt en lesplannen voor de vakken Webdevelopment (HTML/CSS) en PHP/MYSQL.

Data systeem ontwikkelaar en beheerder

 • Voor Horizon2020 project RESFARM
 • Binnen het Horizon2020 Resfarm project (http://resfarmproject.eu) is Meindert de ontwikkelaar van het online data systeem waarmee onderzoeksgegevens verzameld worden binnen de doelgroep boeren uit Spanje, Italie en Griekenland. Meindert is verantwoordelijk voor het ontwerp van het systeem, de ontwikkeling van het systeem, de helpdesk behorende bij het systeem en de veiligheid van het systeem. Compleet verslag en rapportage met beschrijving van dit systeem is te vinden via: http://biomassresearch.eu/mdocs-posts/resfarm-report-database-structure-biomass-research-finalversion/ (2015 tot vandaag)

Freelance docent (concept: dewebmeester.nl)

 • Binnen Adviesbureau Samuel Services
 • Sinds 2007 organiseert Meindert instructie en workshops aan ondernemers en organisaties wat betreft online systemen, online marketing, gebruik van e-learning en helpdesk systemen en het ontwikkelen en gebruik van electronische cliënt systemen. Daarbij heeft hijzelf een online e-learning platform ontwikkeld en ontwikkeld hij de online onderwijs modules.

Samuel Services - Eigenaar en applicatie ontwikkelaar

 • Samuel Services is een IT bedrijf voor ontwikkeling van online applicaties voor databeheer, online project management en e-learning systemen. Meindert is ontwikkelaar van de initiatieven zoals: www.verpleegplanner.nl, www.dewebkrant.nl, www.dewebmeester.nl en www.resfarm.info Voor meer informatie zie: www.samuelservices.nl (2007 tot vandaag)

Spiderman Webdesign Wageningen - Frontend development webbased appplicaties

 • Vanaf 2007 heeft Meindert voor een dertig bedrijven en organisaties de frontend webbased systemen ontwikkeld wat betreft project management, websites, client registraties, online verkoop, online document beheer, bibliotheken en frontend gegevens beheer. Zie www.dewebmeester.nl

Crosspoint Croatia - Jeugdwerker, project coordinator en docent

 • Meindert is één van de initiatiefnemers van de organisatie Crosspoint en van het project "Projekt DUGA" in Kroatie. Hij is de bedenker en ontwerper van het jeugdprogramma en heeft sinds 2000 onderwijs gegevens aan jongeren uit Kroatie en Bosnie wat betreft: Informatica, Maatschappijleer, Imkeren en Gezondheidszorg. Hij ontwikkelde hiervoor zelf alle lesmodules en gebruikt die ook binnen jeugdwerk in Nederland. Voor meer informatie zie: www.kruispunten.net (1999 tot vandaag)

Interzorg Zeist - Particulier Verpleegkundige niveau 5

 • Meindert A. Jorna heeft jaren met eigen patiënten gewerkt in de particuliere thuiszorg en dan vooral wat betreft de terminale zorg, dementie, post-operatieve zorg en parkinson. (1998 – 2013)

 

Vaardigheden – kennis en kunde

Online data management

 • Meindert A. Jorna heeft verschillende data beheers systemen ontwikkeld. Bijvoorbeeld voor het EU Horizon2020 project "Resfarm". Dit systeem maakt het mogelijk voor duizenden boeren uit verschillende EU landen gegevens aan te leveren die vervolgens online geanalyseerd kunnen worden.
 • Verder heeft Meindert digitale cliënt registratie systemen ontwikkeld en is hij de ontwikkelaar van de online “Verpleegplan generator” waar uitgaande van de verpleegkundige classificatie systemen, verpleegkundigen online hun verpleegplannen kunnen ontwikkelen.

(MySQL) database systemen, PHP, HTML, CSS

 • Ontwikkeling van database systemen voor online gegevensbeheer, bulk import en integratie van grote hoeveelheden data, koppeling van frontend systemen gebaseerd op php, html en css aan database systemen voor cloudbased applicaties en gegevensbeheer. Ontwikkeling van php – mysql applicaties.

Open Source Management systemen Joomla, Wordpress en Moodle

 • en de ontwikkeling van php en mysql gerelateerde applicaties.

SEO en online marketing

 • met name voor: autotransmission.nl, projektduga.nl, dewebkrant.nl, bocxinteriors.nl en biomassresearch.nl en andere klanten van dewebmeester.nl – Gespecialiseerd in gebruik Google adwords voor bepalen zoekwoorden en doelgroepen, content optimalisatie, code optimalisatie en ontwikkelen van vindbaarheids strategieen.

Jeugdwerker en docent

 • Meindert is sinds 1995 werkzaam als docent binnen allerlei verschillende settingen. Zo gaf hij al les in Maatschappijleer (Groenhorst College Ede) terwijl hij nog studeerde aan de WUR. Ook heeft hij lesgegeven binnen vluchtelingen centra, in binnen en buitenland, binnen jongeren projecten, kerken en middelbare scholen in Nederland (Woerden, Culemborg).

Workshop leider

 • Meindert organiseert sinds 1998 workshops over: project organisatie, gebruik social media, verhalen vertellen, ontwikkelen van jongeren programma’s, IT projecten, SEO en Online Data Management.

Ontwerpen jongeren programma's

 • Meindert is de ontwikkelaar van een tiental jongerenprogramma's wat betreft thema's als: Vriendschap, Vertrouwen, Toekomstvisie, Gebruik je Talenten, Roken, Maatschappelijke betrokkenheid, Relaties en ontmoeting, Bruggenbouwen en anderen

Verpleegkundige vaardigheden inclusief voorbehouden handelingen

 • en inclusief reanimatie technieken.

Entrepeneur - ondernemer

 • Meindert werkt sinds zijn jeugd als ondernemer. Als eerste als 17 jarige in het ontwikkelen van kinderkampen, daarna binnen de ontwikkeling van een zeilschool, ontwikkelen van programma's voor vluchtelingen, start van ontwikkelingsprojecten in Kroatie (NCDO) op gebied van ondernemerschap (timmerbedrijf en camping bedrijf), als stichter van Stichting Kruispunten, stichter van Advies Bureau Kroatie, IT bedrijf Samuel Services en Spiderman Webdesign en ontwikkelaar van IT concepten als www.dewebmeester.nl, www.verpleegplanner.nl en www.webmaster-college.nl

Linken:

: https://nl.linkedin.com/in/dewebmeester

: https://twitter.com/samuelservices - https://twitter.com/dewebmeester

: https://plus.google.com/+MeindertAJorna

: https://www.youtube.com/user/MeindertArjan

: https://www.facebook.com/spidermanwebdesign

Eigen websites:

https://www.dewebmeester.nl

https://www.samuelservices.nl

https://www.webmaster-college.nl

https://www.dewebkrant.nl

https://www.projektduga.nl

Contact informatie

Samen met ons een MKB of ZZP website pakket samenstellen?

Kom dan langs op ons kantoor in Wageningen.

Spiderman Webdesign - dewebmeester.nl

Hanenhof

Costerweg 1D

6702AA, Wageningen

Tel.: 06 412 867 16

Email.: info@dewebmeester.nl

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand een gratis tool, software of webcontent en blijf op de hoogte wat betreft ontwikkelingen binnen MKB wat betreft websites en applicaties.

Door in te schrijven stemt u in met ons
Privacy beleid.