Afdrukken
Categorie: Online Data en Web Applicaties - Internet systemen

Dwebmeester.nl biedt complete webwinkel systemen aan die (voor zover gewenst) geheel zijn afgestemd op de wensen van de klant. Een voorbeeld van een aangepast bestelsysteem is te vinden op www.logoloket.nl waar aandacht gegeven wordt aan de volgende stappen: zoeken en vinden, plaatsen in winkelwagen, kiezen van gewenste kleuren, plaatsen van extra informatie tijdens plaatsen van bestelling, invullen formulier en opsturen file tijdens bestel procedure, registeren en aanmaken account, plaatsen betaling, ontvangen bevestigings emails en automatische aanmaak van account.

In overleg met de klant wordt een bestel diagram ontworpen dat de wensen van de klant visueel maakt. Vervolgens krijgt de klant een offerte en een demonstratie link (of meerdere linken) met een eerste online versie van de gewenste bestel procedure. Zaken die aandacht krijgen bij dewebmeester.nl:

Sommige klanten zullen een voorkeur hebben voor bepaalde systemen zoals: Wordpress ecommerce, Joomla - Virtuemart, Magento of Prestashop en dan is het goed te weten dat dewebmeester.nl kennis en ervaring heeft betreffende deze systemen en ook bestaande systemen kan doorontwikkelen. Laat u niet afschrikken door eventuele benodigde investeringen want dewebmeester.nl zal altijd rekening houden met uw budget. Voor elk budget zijn complete webwinkel systemen beschikbaar. Zo heeft u al vanaf 99 Euro per jaar een compleet ingerichte webwinkel (naar uw wensen). Het is zelfs mogelijk om voor een eenmalige investering van 99 Euro (+ hosting) over een complete webwinkel te beschikken.