Afdrukken
Categorie: Online Marketing

Online marketing wordt steeds belangrijker. Iedereen met een website doet aan online marketing. Elk bedrijf met een website, heeft een online presentatie en is dus bewust of onbewust bezig met het promoten van het bedrijf, de diensten en de producten. Hierbij is het beter om dit een bewuste keus te laten zijn dan om, niet bewust, het internet zelf te laten beslissen wat er wel of niet gepromoot wordt betreffende uw bedrijf. Online marketing moet beheersbaar gemaakt worden en dewebmeester.nl helpt u daarbij. Daarbij geven we aandacht aan de volgende zaken:

1) Hoe is uw onderneming op dit moment zichtbaar op internet

2) Hoe is uw onderneming vindbaar?

3) Hoe is zichtbaarheid en vindbaarheid te verbeteren?

4) Welke kanalen om te adverteren passen bij uw bedrijf?

5) Gebruik van Adwords en opzetten van een Adwords campagne bij Google. Dit is iets wat elke onderneming zou moeten doen ongeacht de grootte van het bedrijf. Laat u adviseren door dewebmeester.nl; Een complete Adwords campagne wordt voor u opgezet door ons vanaf 149 Euro.

6) Gebruik van affiliate marketing waarbij u producten van derden aanbiedt op uw website en uw producten aangeboden worden op andere website. Zie aan de rechterkant en hieronder enkele advertenties uit de affiliate marekting methode van dewebmeester.nl ; Deze advertenties leiden tot meer inhoud van de website, meer terugkomende bezoekers en extra opbrengsten.

7) Uw online (sociale) netwerk en gebruik van Social Media zoals Facebook, YouTube, Twitter en Linkedin. Zie ook dit artikel over integratie binnen Facebook.