Applicatie ontwikkeling

Course categories in Applicatie ontwikkeling

Hier worden de cursussen gepubliceerd die zullen worden onderwezen aan het ROC A12 Velp gedurende het schooljaar 2016 2017 binnen de opleiding tot applicatie-ontwikkelaar. Studenten binnen deze opleiding zullen een eigen account toegewezen krijgen en zullen kunnen inloggen om zo deel te kunnen nemen aan de cursussen en om testen af te leggen.

Courses in Applicatie ontwikkeling

Tijdens deze cursus leer je om professionele applicaties te bouwen voor mobiel gebruik maar ook voor de desktop zonder dat je daarvoor eerst grondige programmeerkennis voor nodig hebt. Na het doorlopen van deze cursus kan je professionele applicaties bouwen. Niet alleen voor je vriendenkring maar ook voor het bedrijfsleven. De kosten voor deze cursus heb je dus al heel snel terugverdiend. Mogelijk al tijdens de cursus zelf. 

De afgelopen tien jaar hebben community websites een groot gedeelte van het internet overgenomen. Veel "gewone" (informatieve) websites hebben community functionaliteiten gekregen zoals online chat, profiel beheer, intranet functionaliteiten of online documenten beheer en een forum. Maar hoe maak je dit soort functionaliteiten en hoe integreer je ze binnen het WEB?

Een introductie wat betreft de mogelijkheden om als beginner te programmeren. Verkrijg de basis van enkele programmeer talen (C++, C#, PHP) en maak kennis met tools die het mogelijk maken te programmeren met alleen deze basis kennis.

Contact informatie

Samen met ons een MKB of ZZP website pakket samenstellen?

Kom dan langs op ons kantoor in Wageningen.

Spiderman Webdesign - dewebmeester.nl

Hanenhof

Costerweg 1D

6702AA, Wageningen

Tel.: 085 888 58 69

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand een gratis tool, software of webcontent en blijf op de hoogte wat betreft ontwikkelingen binnen MKB wat betreft websites en applicaties.

Door in te schrijven stemt u in met ons
Privacy beleid.