Webwinkel systemen

Voor de meest bekende webwinkel systemen is een aparte cursus beschikbaar.

Hier een overzicht van mogelijkheden van de bekende Wordpress plugin: Woocommerce

Virtuemart is lang de belangrijkste en meest bekende webwinkel component geweest voor Joomla. Daardoor hebben ook veel ontwerpers en designers in het verleden veel aandacht gegeven voor Virtuemart en zijn er veel mooie Virtuemart templates te koop. Ook u heeft mogelijk een Virtuemart webwinkel. Binnen deze cursus aandacht voor het onderhoud van deze winkel binnen zowel Joomla 1.5, 2.5 als Joomla 3 met daarbij extra aandacht voor de mogelijkheid van upgrade en migratie tussen de verschillende versies. Maar natuurlijk gaat het vooral om de mogelijkheden om uw eigen webwinkel binnen korte tijd zelf te beheren.


You need to log in to request this course

Tijdens deze online cursus leert u gebruik te maken van de webwinkel component Mijoshop. Mijoshop is een zeer uitgebreide Joomla component die mogelijk afschrikt door de vele mogelijkheden. Binnen Mijoshop kan gebruik gemaakt worden van alle Open Cart extensies en modules waardoor dit mogelijk het beste en meest uitgebreide webwinkel systeem is wat betreft ecommerce oplossingen.

Laat u niet afschrikken door de vele professionele functionaliteiten van Mijoshop en die mee met deze cursus en leer binnen enkele lessen om uw eigen webwinkel te beheren.

Contact informatie

Samen met ons een MKB of ZZP website pakket samenstellen?

Kom dan langs op ons kantoor in Wageningen.

Spiderman Webdesign - dewebmeester.nl

Hanenhof

Costerweg 1D

6702AA, Wageningen

Tel.: 085 888 58 69

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand een gratis tool, software of webcontent en blijf op de hoogte wat betreft ontwikkelingen binnen MKB wat betreft websites en applicaties.

Door in te schrijven stemt u in met ons
Privacy beleid.