Onderwijs

Werkzaam in het onderwijs? Dan kunt u hier ideeën opdoen wat betreft lesmethodes, werkvormen en  organisatie van onderwijs. Nuttig voor zowel basisschool leerkrachten, meesters, juffen, Pabo studenten maar zeker ook voor docenten VO, MBO, HAVO. Maar ook zeker handig voor de college zaal van een Universiteit of bedrijfsopleidingen. 

Ons tijdperk is het digitale tijdperk maar het onderwijs in Nederland lijkt achter te lopen. Dat heeft verschillende oorzaken maar enkele daarvan lijken mij: de hoge werkdruk waardoor docenten geen tijd hebben om zich te verdiepen in de ongekende en onbekende mogelijkheden en de gedachte "onbekend maakt onbemind". Deze cursus is een overzicht van digitale werkvormen zoals gebruikt door Dewebmeester binnen het klassikale onderwijs in Nederland. Dewebmeester staat voor de klas binnen het MBO, VO (Mavo, Havo en VWO) maar ook bij de Basisschool. 

Het overzicht kan elke docent helpen om digitale werkvormen te gebruiken om de werkdruk te verminderen en het onderwijs inspirerend te houden. 

Contact informatie

Samen met ons een MKB of ZZP website pakket samenstellen?

Kom dan langs op ons kantoor in Wageningen.

Spiderman Webdesign - dewebmeester.nl

Hanenhof

Costerweg 1D

6702AA, Wageningen

Tel.: 085 888 58 69

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand een gratis tool, software of webcontent en blijf op de hoogte wat betreft ontwikkelingen binnen MKB wat betreft websites en applicaties.

Door in te schrijven stemt u in met ons
Privacy beleid.