Diversen

Tijdens deze cursus leer je stap voor stap om een online leeromgeving te ontwikkelen zoals op www.webmaster-college.nl - Na het afronden van deze cursus ben je in staat om de mogelijkheden van www.webmaster-college.nl zelf te integreren binnen je eigen electronische en digitale leeromgeving. Lokaal of in de Cloud. 


You need to log in to request this course

Studeren een een basis talent dat we allemaal in meer of minder mate hebben. Mocht je minder aanleg hebben en minder talent om te studeren en te leren, dan betekent dat niet dat je dit talent moet begraven. Nee, dan moet je dat talent effectief en efficiënt leren gebruiken. In deze cursus leer studietechnieken waardoor je efficiënt en effectief bent wat betreft je studie.

Elke (startende) ondernemer heeft een website nodig. Te vaak wordt vergeten dat elke ondernemer hierin instructie en onderwijs nodig heeft. Dewebmeester.nl vult dit gat op. Schrijf u in en weet hoe te beginnen, waarom u een website nodig heeft, wat het kost, en wat u met een website kan doen.


You need to log in to request this course

Contact informatie

Samen met ons een MKB of ZZP website pakket samenstellen?

Kom dan langs op ons kantoor in Wageningen.

Spiderman Webdesign - dewebmeester.nl

Hanenhof

Costerweg 1D

6702AA, Wageningen

Tel.: 085 888 58 69

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand een gratis tool, software of webcontent en blijf op de hoogte wat betreft ontwikkelingen binnen MKB wat betreft websites en applicaties.

Door in te schrijven stemt u in met ons
Privacy beleid.