Online cursussen website ontwikkeling

Hier vindt u cursussen over het maken van webapplicaties. Webapplicaties zijn alle software-oplossingen die via een browser functioneren. Dus ook een website is een webapplicatie. Deze cursussen gaan dan ook over alle mogelijkheden voor het maken van een website. Naar deze cursussen behandelen nog heel veel andere onderwerpen.

Tijdens het doorlopen van deze cursussen leert u html, css en JavaScript. Dat is de basis voor het maken van een webapplicatie. Verder leert u om een hosting omgeving op te zetten, een server in te richten voor het ontwikkelen van applicaties, omgaan met de meest belangrijke softwareprogramma's voor het ontwikkelen van webapplicaties en gebruik te maken van de open source systemen WordPress en Joomla!. Daarbij leert u niet alleen om professionele websites te ontwikkelen maar ook om complexe datasystemen en webapplicaties te bouwen uitgaande van deze open source systemen.

Alle cursussen over het open source en CMS  systeem Joomla met aandacht voor Joomla design, templates, template clubs, extensies, componenten, modules, plugins en alle mogelijkheden van dit website beheers systeem.

Ondernemen is een breed begrip. In het dagelijks taalgebruik betreft vaak bedrijfsmatig ondernemen. Iemand die een bedrijf runt en iemand die eigenaar is van een bedrijf wordt een ondernemer genoemd. Maar ondernemen is meer dan alleen winst behalen. En ondernemen vindt niet alleen plaats binnen een bedrijf. Ons hele leven bestaat uit ondernemen.
Binnen deze categorie kunt u cursussen vinden die u op weg kunnen helpen om uw ondernemen een succes te laten zijn. Er wordt aandacht gegeven aan het stellen van de juiste doelen, aan projectmatig werken, aan motivatie en een tool's en software die u kunnen helpen om de juiste doelen op de juiste wijze te realiseren.

Werken in de Cloud is alweer enkele jaren een hottopic en de verwachting is dat deze trend zich nog wel even voort zal zetten. Steeds meer bedrijven en organisaties gaan over op systemen te werken in de Cloud. Binnen deze cursussen leert u als eerste wat "werken in de Cloud" is. Vervolgens wordt er veel aandacht gegeven aan bestaande en bekende Cloud systemen van Google en Microsoft wordt er stilgestaan bij de mogelijkheden. Ook wordt er aandacht gegeven aan vragen wat betreft veiligheid en privacy.

Alle belangrijke zaken betreffende het gebruik van de computer zoals: gebruik en onderhoud Windows, gebruik van internet, browsers, anti-virus, anti-spam, computer onderhoud, installatie software, bugs en oplossingen, mogelijkheden en moeilijkheden.

Voor de meest bekende webwinkel systemen is een aparte cursus beschikbaar.

Complete cursussen voor gebruik Adobe software:

  • Dreamweaver
  • After Effects

Gastlessen voor scholieren. Kermerk van deze cursussen is dat ze klassikaal en binnen twee uur afgenomen kunnen worden.

Werkzaam in het onderwijs? Dan kunt u hier ideeën opdoen wat betreft lesmethodes, werkvormen en  organisatie van onderwijs. Nuttig voor zowel basisschool leerkrachten, meesters, juffen, Pabo studenten maar zeker ook voor docenten VO, MBO, HAVO. Maar ook zeker handig voor de college zaal van een Universiteit of bedrijfsopleidingen. 

Overzicht van cursussen Informatica zoals ontwikkeld voor het Middelbaar Onderwijs / Voortgezet Onderwijs Nederland. Cursussen die u hier aantreft zijn ook uitgewerkt en gedoceerd aan instellingen voor Voortgezet Onderwijs in Nederland.

Contact informatie

Samen met ons een MKB of ZZP website pakket samenstellen?

Kom dan langs op ons kantoor in Wageningen.

Spiderman Webdesign - dewebmeester.nl

Hanenhof

Costerweg 1D

6702AA, Wageningen

Tel.: 085 888 58 69

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand een gratis tool, software of webcontent en blijf op de hoogte wat betreft ontwikkelingen binnen MKB wat betreft websites en applicaties.

Door in te schrijven stemt u in met ons
Privacy beleid.